Kako poručiti proizvode

Porudžbine primamo radnim danima i vikendom putem sajta, telefona i e-maila.
Tel: 065/27-777-06
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Za sva Vaša pitanja i sugestije stojimo Vam na raspolaganju.

Pravila kupovine preko sajta

Plaćanje:

Prilikom kupovine putem naše internet prodavnice moguća su dva vida plaćanja:

  • Plaćanje pouzećem predstavlja plaćanje vrednosti poručene robe i cene isporuke, prilikom preuzimanja pošiljke. Plaćanje se vrši u gotovini na ruke kuriru koji donosi Vasu posiljku.
  • Plaćanje profakturom je za pravna lica. Prilikom popunjavanja podataka za isporuku mozete navesti da želite platiti profakturom kao pravno lice. Potrebno je da navedete naziv privrednog subjekta, adresu, matični broj i pib. Po evidentiranju porudzbine dobićete preračun za trazenu robu. Kada uplatite možemo Vam spremiti robu da je Vi lično preumete ili da se isporuči kurisrskom sluzbom ili drugim vidom transporta.

Iznos minimalne kupovine na sajtu je 1.000,00 dinara. Proizvode vrednosti ispod ovog minimuma možete kupiti direktno u našoj maloprodaji. Placanje moze biti u gotovini ili platnim karticama.

 

Isporuka:
Poručenu robu isporučujemo na teritoriji Srbije. Vreme za koje će Vam pošiljka biti uručena od trenutka evidentiranja narudžbenice je od 2 (dva) do 7 (sedam) radnih dana. Ukoliko nešto od proizvoda nemamo na stanju obavestićemo Vas o najbrzoj mogucoj isporuci.

 Pri kupovini velikih sadnica drveca i thuja ili betonskih saksija  nudimo Vam mogucnost naseg transporta.

Pošiljke donosi brza posta na adresu za isporuku u periodu od 8-18 h. Molimo vas da u tom intervalu budete na adresi. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da pregledate paket da ne postoje vidna oštećenja. Ako primetite da je kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite o tome. Ukoliko je pošiljka vizuelno ispravna slobodno preuzmite istu.Ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, pozvace na telefon koji ste ostavili prilikom narucivanja i dogovoriti novi termin za isporuku. Ukoliko vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovorili se o eventualnom  ponovnom slanju.

Odustanak od kupovine

Kako biljke I životinje nisu stvari (već su živa bića), na njih se ne odnosi Zakon o zaštiti potrošača niti se isti može primeniti.

Potrošač snosi isključivo troškove vracanja robe, izuzev u slučajevima kada potrošač od trgovca dobije neispravan ili pogrešan proizvod.

Cena dostave

Isporuka posiljke se naplacuje po cenovniku kurirske sluzbe.

Cena se formira u zavisnosti od tezine I vrednosti.

  • Za paket do 5kg cena je oko 420 din,
  • Za paket do 10kg cena je oko 550 din,
  • Za paket do 20kg cena je oko 800 din.

Postarina nije uracunata u cenu dostave.

Pri kupovini velikih sadnica drveca, thuja ili betonskih saksija  nudimo Vam mogucnost naseg transporta

Garancija

U obavezi smo da isporučimo tražene zdrave proizvode. Ukoliko dođe do greške, oštećenja prilikom pakovanja, transporta i isporuke, pošiljku je dovoljno da vratite. Ako pri otvaranju paketa primetite da je došlo do nestručnog rukovanja ili greške u slanju artikla potrebno je odmah slikati i kontaktirati nas na broj

+381 (0)65 277 77 06 ili e-mail : Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Po preuzimanju proizvoda, nemamo više mogućnost nege istih tako da ne dajemo garanciju dalje. Ne možemo uticati na održavanje i negu pa samim tim i na dalji rast i razvoj. Za biljke kao živa bića nije moguće dati garanciju niti jedan dan posto napuste nas rasadnik.

Radno vreme

Ponedeljak-petak: 08:00-18:00
Subota: 08:00-18:00
Nedelja: 08:00-18:00

Pratite nas


©2022. Tepih trava garden.